Första blogginlägget

God morgon på er!

Under de senaste dagarna har jag försökt få styrning på en vettig hemsida där jag kan blogga.
Att starta en blogg som snart 30 åring känns en aning skrämmande om jag ska vara ärlig.
Tankar som ”Vem tusan skulle vara intresserad av besöka min blogg?”, ”Klarar jag av att leverera intressant innehåll?” och ”Känns inte det hela liiite 2009?” har snurrat runt i huvudet en hel del.
Men jag har senaste tiden även känt att det skulle vara bra att ha en plattform där jag kan dela längre inlägg om min odling, för det finns ju faktiskt en ganska stor grupp som tycker om det jag skriver.
Jag har tidigare bara kört inlägg på instagram, men anledningen till att jag inte längre tycker att det räcker är att långa inlägg har en förmåga att glida förbi hos många som scrollar runt, man orkar helt enkelt inte läsa om bilden i sig inte är bland det vackraste man har sett och för er som vill läsa mer matnyttig information om specifika ämnen får inte chansen eftersom inlägget trollas bort bland alla algoritmer som styr vad som visas hos oss.

Här skulle jag bara vilja flika in, om ni tycker om det jag delar, lämna gärna en kommentar eller tryck gilla så stannar jag kvar i erat flöde.

Jag hoppas att kunna fortsätta inspirera till enkel odling, goda grönsaker och vackra blomster. Odlingslivet har fått en helt ny dimension när jag kan dela det med er!

Kram

Annons

Publicerad av Odlingslugn

Entreprenör och odlingsinspiratör Motto: Odlingslugn Odling på ett lätt och roligt sätt oavsett storlek på trädgård. Kom ihåg att odlingarna alltid blir magiska till slut!

7 reaktioner till “Första blogginlägget

 1. Jättekul med blogg! Vi är nog flera som uppskattar det, även om jag tillhör den skaran som läser alla långa texter på instagram också 🙈

  Gillad av 1 person

 2. Jag uppskattar tanken med en blogg och just att kunna läsa längre inlägg i ett mer anpassat format låter toppen. Är i början på min odlingslandskap och letar inspiration på många ställen.

  Ett tips från mig är att läsa på om slow-content (detta kanske du redan har gjort). Jacqueline Wester är en person som har nämnt detta i en pod jag har lyssnat på.

  Gillad av 1 person

   1. Att dela både lyckade och mindre lyckade erfarenheter ger kunskap. För dig som skriver om det blir det extra reflexion, för mig som läser så får jag blandad kunskap.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: