Blogg


 • Länge sedan nu..
  HEJ kära vänner!Nu var det alldeles för länge sedan jag bloggade.Vad beror det på då? Händer det inget i odlingarna?Jo, det händer massor, det var den klassiska senvinter-depressionen som slog till med full kraft. Tänk att man är så känslig för det här.. Och vad mörkret och kylan tär på en.I synnerhet denna vinter tyckerFortsätt läsa ”Länge sedan nu..”
 • Gurka
  Nu äntligen kommer inlägget om gurkor som så många har frågat efter!Jag insåg att jag inte har så mycket bilder från förra årets gurkodling så det blir mer text och en kompletterande bild som jag själv tecknat i hopp att göra det här med han- och honblommor lite mer tydligt. Egenodlad gurka är väl enFortsätt läsa ”Gurka”
 • När kan man sätta ut plantorna?
  I förra veckans frågelåda på instagram vad det flera som undrade när man kan börja sätta ut olika plantor.För de allra flesta, liksom för mig, börjar det bli trångt bland försådderna inomhus nu och visst skulle det vara bra härligt att kunna kasta ut merparten i växthuset, eller ännu hellre ut i bäddarna. Jag harFortsätt läsa ”När kan man sätta ut plantorna?”
 • Dags att väcka dahliorna!
  Äntligen är det april och det är dags för mig att väcka dahliaknölarna för säsongen!Vissa har redan börjat med väckningen och andra väntar med att sätta sina knölar till försommaren, då sätts de direkt på odlingsplatsen utan att fördrivas. Det är helt enkelt en smaksak när man väljer att dra igång knölarna. Förra året startadeFortsätt läsa ”Dags att väcka dahliorna!”
 • Fuktiga bäddar, såhär kan du vattna smart
  Jag ställde frågan till alla följare på instagram om det var något speciellt de ville att jag skrev om nu när min fantasi börjar tryta samt att jag vill skriva om saker som ni tycker är viktiga och relevanta. Så många fina ämnen jag fick serverade på silverfat! Tack snälla!Ett av ämnena var bevattningslösning. KanFortsätt läsa ”Fuktiga bäddar, såhär kan du vattna smart”
Annons
%d bloggare gillar detta: